Keuken apparatuur

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur is essentieel voor het gebruik en de uitstraling van uw keuken. Kunen Keukens & Interieur biedt u naast de reguliere Europese apparaten ook verschillende soorten Amerikaanse apparatuur aan door onze samenwerking met het Cookspoint.

In de Studio van Kunen Keukens & Interieur worden hoogwaardige merken gepresenteerd zoals WAVE design, Subzero, Boretti, Steel, Wolf, Bertazonni, en Dornbracht.


Keuken Studio

Onze Keukenstudio is gevestigd in het nieuwe Cookspoint aan de Vareseweg in Rotterdam. Cookspoint is een nieuw initiatief van Het Kookpunt Rotterdam, de grootste kookwinkel in Nederland. Onze design maatwerk keukens en meubilair van exclusieve en duurzame materialen maken het assortiment van Cookspoint nog completer.

In onze keukenstudio zijn exclusieve keukens te zien met een authentieke stijl waarin de nieuwste materialen, apparatuur en systemen uit het hoogste segment zijn verwerkt. Ook brengen we ons prachtige hardhout hier onder uw aandacht in kasten maar ook als werkbladen of tafelbladen. Maak een afspraak voor een eerste introductie.

Natuurlijk weet u dat het Kookpunt een van de meest exclusieve winkels is op het gebied van uiteenlopende luxe kookapparatuur variƫrend van een eenvoudige elektrisch mes tot een luxe Salamander grill. Het totale exclusieve productassortiment van het Kookpunt wordt u prachtig gepresenteerd op de website of in de winkel waar u ons ook vindt.