Werkbladen en toebehoren

Werkbladen

Met de keuze van uw werkblad kunt u zich natuurlijk pas echt onderscheiden op het gebied van kleur maar vooral ook materiaalkeuzes. U kunt hiermee een soort vingerafdruk geven van wie u bent en wat u wilt laten zien. Of met welke materialen u zich comfortabel voelt om mee te werken in de keuken. Per slot van rekening gebeurt vrijwel alles op het werkblad. Het uitrollen van uw Pizza of brooddeeg tot het plaatsen van de vuile vaat. Hygiëne is geboden en zal meegenomen moeten worden in het maken van uw keuzes. Bij KUNEN bieden we alle variaties van kunststof tot de meest exclusieve Cambria werkbladen voor de keuken, bad, meubels en tafels. De onderstaande links leiden u naar Topline maatwerkbladen, onze hoofdleverancier.

Tropisch hardhout

Hardhout uit het Amazone gebied. Kunen Keukens & Interieur heeft een verantwoorde manier gevonden om Nederland toch te kunnen verwennen met dit prachtige product. Hier gaat het namelijk om “verloren” hout uit het binnenland van Suriname, hout dat al gekapt is of hout uit het stuwmeer van Suriname.

Bekijk hier ons filmpje

De houtsoorten die wij verwerken zijn: Rode Kabbes, Purperhart, Zwarte Kabbes, gevlamde Bostamarinde en Pakoeli. We bieden een aantal vormen van afwerking die variëren van netjes en strak tot robuust en stoer met of zonder bast.

Spoelbak

De Spoelbak is vaak een ondergeschoven kindje in de keuken. Vergeet niet dat de plaats in de keuken t.o.v. de andere apparatuur erg belangrijk is maar ook de indeling van de spoelbak zelf. Zoals: enkel, anderhalf, dubbel of 2 1/2 uitvoeringen. Waar gaat u de spoelbak voor gebruiken spoelen, afwassen, groenten wassen etc. Gaat u gebruik maken van een vaatwasser ja dan nee. Dit zijn vragen om uzelf te stellen om een juiste keuze te kunnen maken qua uitvoering. Daarna komt het design aan bod. Natuurlijk zijn er ook hier weer vele keuze mogelijkheden aan materialen zoals: Roestvrij staal, steen soorten, hout, glas, etc.